Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenuri anulate astăzi de CFR Călători! Ce garnitură din județul Constanța nu pleacă astăzi din gară!

ro

15 Jan, 2017 12:23 3077 Marime text
După ninsorile și viscolul puternic din ultima săptămână, traficul feroviar a fost dat peste cap și zeci de trenuri au fost anulate în localitățile afectate de condițiile meteorologice nefavorabile. CFR Călători a anunțat într-un comunicat transmis astăzi, că traficul feroviar a reintrat în graficele normale. La această oră nu sunt linii închise și nici trenuri blocate, iar circulația se desfășoară în condiții de siguranță.

”Până la reintrarea în graficele din turnus, în vederea reorganizării garniturilor, au fost anulate pentru astăzi trenurile Regio de pe rutele:
Trenul 8652  Tulcea Oraș - Medgidia
Trenul 8573  Slobozia Veche - Fetești
Trenul 8572  Fetești - Slobozia Veche
 
Menținem legătura cu gestionarul de Infrastructură astfel încât, funcţie de evoluţia vremii, traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele feroviare. În situaţia în care vor fi modificări în circulația trenurilor, acestea vor fi publicate pe toate canalele de noastre de comunicare”, precizează reprezentanții CFR Călători în comunicat.
 
De asemenea, călătorii pot obţine informaţii despre circulaţia trenurilor la tel 0219521 sau accesand camerele web – tabele cu orele de sosire/plecare din gările Bucureşti Nord, Craiova, Timişoara, Braşov şi Iaşi, sau aplicația - Trenul meu - informaţii despre trenurile aflate în circulaţie. Numărul trenului va fi scris în câmpul aferent şi se va apăsa butonul Informaţii tren http://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii