Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenul cu ruta București-Viena suspendă traficul din Ungaria spre Austria

ro

03 Sep, 2015 13:35 1098 Marime text
 
Potrivit CFR Călători, trenul Dacia 346 pe ruta București-Viena va merge doar până în Budapesta.
 
Astfel, după ce a fost suspendat traficul feroviar internațional de la Budapesta către Europa de Vest, e acolo călătoria poate fi continuată cu trenuri din traficul intern al Ungariei.
 
 
De asemenea, CFR Călători a transmis astăzi că a fost notificat, de administratorul de cale ferată din Ungaria, despre faptul că, din motive de siguranță pentru pasageri, traficul feroviar internațional din Ungaria spre Austria/ Europa de Vest (Budapesta - Hegyeshalom fr și Budapesta - Sturovo fr) este temporar suspendat.
 
„Astfel, trenul Dacia 346 București - Viena, cu plecare astăzi (joi, n.r.) la ora 14.00 din Gara de Nord va circula până la Budapesta. De aici către frontiera Hegyeshalom pasagerii pot circula numai cu trenurile din traficul intern al căii ferate din Ungaria”, se arată întrun comunicat transmis de CFR Călători.
 
Conform Regulamentului de transport în vigoare, în traficul internațional de pasageri pe calea ferată, călătorii care au bilete la trenurile internaționale către aceste destinații și care vor renunța la călătorie vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor neutilizate/ pentru parcursul neefectuat.



Sursa foto: jurnalul.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii