Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri depistaţi în Mamaia Prinşi cu bunuri furate asupra lor (video)

ro

24 Aug, 2014 10:01 2044 Marime text
Trei persoane au fost surprinse de un echipaj de jandarmi în Mamaia, în timp ce se îndreptau într-o stare de agitaţie spre un autoturism staţionat. Evenimentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 03.00. Grupul de persoane a fost somat să se oprească şi li s-a făcut controlul sumar corporal. De asemenea, a fost controlat şi interiorul autoturismului. Asupra lor şi în torpedoul maşini, au fost găsite patru telefoane mobile şi o sumă de bani. Persoanele în cauză au declarat iniţial că sunt telefoanele lor, după care că le-au cumpărat de la mai multe persoane şi într-un final au spus că le-au găsit pe stradă, se arată într-un comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis.
 
Cei în cauză, un minor de 17 ani şi doi tineri de 18, respectiv 26 de ani, din Ovidiu, au fost conduşi la sediul Politiei Mamaia pentru continuarea cercetărilor. Cu puţin timp în urmă, la sediul Poliţiei, o persoană a depus o plângere şi spunea că şi-a găsit autovehiculul cu geamul faţă dreapta spart şi că din torpedou i-a dispărut telefonul Nokia Lumia, în valoare de 2.000 de lei.  A recunoscut imediat telefonul pe care i l-au arătat jandarmii.
 
Continuând cercetările, a fost sunată o altă persoană pe unul dintre numerele salvate în agenda unui telefon găsit asupra celor trei. La capătul firului, o cunoştinţă a unuia dintre păgubiţi care şi-a anunţat ruda aflată pe litoral să se ducă la sediul Poliţiei Mamaia, să depună plângere şi să-şi recupereze bunul sustras.
 

Ce recomandări au jandarmii pentru cetăţeni


Pentru siguranţa turiştilor şi în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanţei petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuieşte cetăţenii să nu aibă bunuri de valoare la vedere în camerele de hotel, pe plajă sau în autoturisme, să se asigure întotdeauna că au încuiat uşa şi au închis ferestrele camerei unde sunt cazaţi sau ale autoturismelor şi să nu parcheze maşinile în locuri ferite sau slab luminate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii