Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trafic în Piaţa Brotăcei Trei tineri cu zeci de plicuri cu etnobotanice

ro

01 Oct, 2012 23:42 1246 Marime text

Astăzi, în jurul orei 13.30, un echipaj de  jandarmi  aflat în patrulare pe strada Suceava, în apropierea pieţei Brotăcei din municipiul Constanţa, a observat doi tineri care primeau nişte pliculeţe, de la un al treilea. La vederea jandarmilor, cei trei s-au speriat şi au încercat să scape de marfă. Imediat, ei au fost opriţi, blocaţi şi legitimaţi.

 Asupra lui Emilian C., de 20 de ani, din Constanţa au fost găsite 39 de pliculeţe cu miros suspect (posibil substanţe etnobotanice) pe care le oferea spre vânzare, cu 10 lei bucata. Cel de-al doilea tânăr, Mihai M., de 22 de ani, din Constanţa, tocmai achiziţionase un pliculeţ, în calitate de cumpărător. Al treilea tânăr, Viorel P., de 20 de ani, tot din Constanţa, avea în buzunare tot un pliculeţ.

 Celor în cauză le-au  fost întocmite actele de constatare a faptelor. Documentele şi substanţele descoperite asupra lor vor fi înaintate Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Deoarece în zona respectivă se află şi patru unităţi şcolare, jandarmii constănţeni vor acorda o atenţie sporită persoanelor suspecte, care-şi fac apariţia în apropierea instituţiilor de învăţământ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii