Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei români au creat panică la Roma Cetăţeni acuzaţi că ar fi ucis un politician local

ro

25 Jan, 2015 16:10 1150 Marime text
Trei imigranţi români au fost arestaţi astăzi, la Roma, fiind acuzaţia că l-ar fi tâlhărit şi ucis pe un politician local, un medic pensionat, în acelaşi caz fiind interogată şi o româncă implicată într-o relaţie amoroasă cu victima, relatează Corriere della Sera, citată de Mediafax. Crima a avut loc în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică în Mentana, o suburbie a Romei.

Lucio Giacomoni, un medic pensionat în vârstă de 71 de ani, consilier local şi activist al partidului Forza Italia, a fost găsit mort în baia vilei sale din localitatea Mentana, plin de sânge şi prezentând urme de lovituri în zona feţei.

Autorităţile italiene au depistat trei suspecţi români, plasaţi de justiţie în arest preventiv după ce asupra lor au fost găsite obiecte furate din casa medicului ucis.

Medicul, care era divorţat, nu era singur în locuinţă în momentul jafului urmat de crimă. Bărbatul era cu o tânără româncă, audiată în prezent de carabinieri. "A fost un jaf", le-a spus femeia anchetatorilor.

Primarul localităţii Mentana, Altiero Lodi, a cerut prefectului Romei, Giuseppe Pecoraro, convocarea de urgenţă a Comitetului pentru Ordine Publică, după crima care a şocat întreaga comunitate de la periferia capitalei Italiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii