Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane și un copil de patru ani, prinși pe câmp în timp ce voiau să intre fraudulos în România (galerie foto)

ro

22 Sep, 2016 12:40 1592 Marime text
Un bărbat, două femei și un copil de patru ani din Siria și Irak, au fost depistați de polițiștii de frontieră în timp ce intenționau să intre ilegal în România. Totul s-a întamplat ieri, în jurul orei 21.20.
 
Operatorul Sistemului Optronic de Supraveghere Attica din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, judeţul Timiş, a observat în apropierea localităţii Moraviţa, pe câmp, în apropierea frontierei, patru persoane care nu îşi justificau prezenţa în zonă.
 
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză sunt doi cetățeni sirieni, un minor de patru ani şi mama acestuia de 28 de ani şi doi irakieni, un bărbat de 34 ani şi o femeie în vârstă de 33 ani. Aceştia au declarat că au plecat din Serbia pe jos, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.
 
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, fiind anunţate autorităţle sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie, arată un comunicat al Poliției de Frontieră. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii