Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane care au consumat băuturi alcoolice pe plaja terapeutică din Mamaia, sancționați de poliția locală

ro

27 Jul, 2018 10:12 1579 Marime text
Urmare a preluării apelului telefonic efectuat de către un operator economic pe Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța la data  de 26.07.2018, politiștii locali s-au deplasat pe o plajă terapeutică situată în zona Cazino din Stațiunea Mamaia, unde au constatat faptul că 3 ( trei ) persoane consumă băuturi alcoolice.

După ce a a fost efectuată procedura identificării persoanelor în cauză, acestea au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 300 lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991rep.

Pe această cale, polițiștii locali din Constanța solicită cetățenilor sau turiștilor să sesizeze direct faptele antisociale, care intră în sfera de competentă instituțională, la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142, numerele sunt ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța, iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate daca intră in competenta institutiei noastre.
Așa a procedat și administratorul plajei sunând la numerele menționate anterior.

În acest fel polițiștii locali au reușit să fie proactivi, reușind să identifice persoanele în cauză, care se aflau încă la fața locului.

sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii