Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei persoane bănuite de comiterea unei tentative de tâlhărie, depistate de polițiștii constănțeni

ro

07 Sep, 2015 12:24 1522 Marime text
 
Ca urmare a investigaţiilor efectuate în cazul unei tentative de tâlhărie, faptă comisă la data de 2 septembrie, asupra unei tinere de 29 ani, din Constanţa, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale cu sprijinul colegilor din cadrul Secţiei 3 Poliţie i-au identificat pe M.I., de 16 ani, din oraşul Negru Vodă, M. Narcis, de 19 ani şi pe M.N., de 14 ani, ambii din comuna Cobadin, persoane bănuite de comiterea faptei.
 
Victima a  reclamat faptul că, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla în scara unui bloc, situat pe strada Soveja, a fost acostată din spate de persoane necunoscute (băiat şi fată), ocazie cu care una dintre acestea a încercat să o deposedeze prin smulgere de lănţişorul din aur cu medalion de la gât, reuşind doar să îl rupă.      
 
Faţă de M. I. şi M. Narcis, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie şi complicitate la tâlhărie, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei în vederea luării măsurii arestării preventive.
 
M.N. se cercetează în stare de libertate, fiind internată în Adăpostul de zi şi de noapte pentru copiii străzii din Constanţa.
 
Cercetările sunt continuate de lucrătorii BIC  în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii