Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei noi centre de migraţie

ro

13 Dec, 2015 13:56 1576 Marime text

Trei noi centre de migrație vor fi înființate, alături de cele șase deja existente, a anunțat, astăzi, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, în cadrul ședinței Comisiilor reunite de buget-finanțe din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru bugetul MAI pe anul 2016.

"În momentul de față, Inspectoratul General pentru Imigrări are în gestionare șase centre: la București, Șomcuta Mare, Rădăuți, Galați, Timișoara și Giurgiu. Am prevăzut preluarea a încă trei sedii și demararea lucrărilor pentru reabilitarea, amenajarea și dotarea acestor sedii, conform cerințelor Inspectoratului General pentru Imigrări: la Câmpulung Muscel, Tășnad și Bumbești-Jiu. Cele trei pe care le vom avea suplimentar credem că în prima etapă pot asigura o primă intervenție", a răspuns ministrul, întrebat dacă România va putea prelua cota de imigranți care i-a fost repartizată.

Vă reamintim că bugetul Ministerului Afacerilor Interne a fost adoptat astăzi de către Comisiile reunite de buget-finanțe din Parlament. Bugetul MAI pentru 2016 se ridică la 11,693 miliarde lei.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii