Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei maşini cu cereale blocate pe un drum comunal

ro

31 Jan, 2012 18:46 1136 Marime text

Trei maşini ce transportă cereale sunt blocate în prezent pe drumul comunal dintre Casicea şi General Scărişoreanu. O echipă RAJDP ce se află în localitatea General Scărişoreanu se va deplasa la faţa locului pentru deszăpezirea maşinilor. Este vorba de aceleaşi maşini care s-au blocat în acelaşi loc şi pe data de 27 ianuarie când se deplasau spre Casicea pentru încărcare.

UPDATE 1:

Pe parcursul deplasării, echipa RAJDP a depistat două autotiruri cu numere de Buzău parcate pe dreapta nechipate cu lanţuri şi cauciucuri de iarnă. Utilajele RAJDP se deplasează către Casicea pentru a ajunge la autotirurile blocate pe drumul comunal dintre Casicea şi General Scărişoreanu.  

UPDATE 2:

Grupul de utilaje de la RAJDP a ajuns la TIR-ul de la Casicea. Din nefericire pneurile nu sunt în stare corespunzătoare, iar şoferul nu are la maşină lanţuri ceea ce face dificilă deplasarea acesteia. Pentru a-şi continua drumul TIR-ul încărcat cu marfă trebuie să urce o pantă. Cele două TIR-uri cu numere de Buzău au încercat să se pună în mişcare în urma frezei şi au blocat drumul.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii