Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei lei de mare, noile vedete ale Delfinariului Constanța. Cum se numesc mamiferele și din ce specie fac parte (galerie foto)

ro

18 Apr, 2018 20:25 1403 Marime text
Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța are de astăzi trei exemplare de lei de mare californieni care vor susține spectacole în curând în fața publicului.
 
Potrivit reprezentanților Delfinariului Constanța, leii de mare californieni sunt prezenți în cadrul instituției ca rod al unui contract de colaborare științifică, cu un expozant specializat în dresajul mamiferelor marine.
 

”Între reprezentațiile de la Delfinariu SAM, INUK și KALI vor prezenta într-o formă foarte atractivă un mesaj educativ, serios despre biodiversitate și conservarea mediului” – au precizat reprezentanții Delfinariului.

 

” Sam, Inuk și Kali sunt trei lei de mare, din specia Zalophus Californianus, care în acest moment sunt în etapă de acomodare în bazinele noastre. Mă bucur că în acest sezon estival, Delfinariul din Constanța va prezența publicului o nouă atracție: dresură de lei de mare! Îmi doresc să reușim că de la an la an să îmbogățim patrimoniul de exemplare și să avem spectacole inedite cu specii diversificate.” – a transmis președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu într-un mesaj postat pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/Marius Horia Țuțuianu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii