Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei hoți au fost prinși în Costinești

ro

27 Jul, 2012 16:00 1338 Marime text
Joi, la ora 11.00, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi de către un turist pentru că, în timp ce se afla pe plajă, mai multe persoane necunoscute i-au furat tableta electronică, în valoare de 2.100 lei.

Polițiștii, împreună cu angajații a serviciului de investigaţii crimnale, din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia i-au depistat pe Albert C. (20 de ani), Gheorghe S. (25 de ani) și pe Iulian Alexandru J. (20 de ani), din județul Olt.

Asupra lor se aflau atât tableta, cât și opt telefoane mobile, fără cartele, două aparate foto și alte bunuri pentru care nu aveau acte de proveniență.

Albert C. Este suspectat că ar fi comis alte cinci furturi pe plaja din Costinești, între 24 și 27 iulie, fapte înregistrate inițial cu autor necunoscut. Pe numele său s-a emis o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând ca suspectul să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Totodată s-a stabilit că Iulian Alexandru J. este dat în urmărire naţională din data de 05 iulie, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Slatina. Bărbatul a fost introdus în arestul IPJ Constanţa.
 
Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90 % şi restituit părţilor vătămate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii