Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei copii, în stare gravă la spital, după ce au înghițit otravă de șoareci. Polițiștii au întocmit dosar penal

ro

19 Apr, 2018 12:16 1679 Marime text
Poliţiştii au deschis joi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul a trei copii de etnie romă care au ajuns miercuri seara în stare gravă la spital după ce s-ar fi intoxicat cu otravă pentru şoareci, transmite Agerpres.ro.
 
Conform primelor informaţii, aceştia ar fi înghiţit "grâuşor", o otravă pentru şoareci pe care au găsit-o într-un borcan la locuinţa unuia dintre ei aflată în cartierul Zidari din municipiul Râmnicu Sărat.
 

"Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă după ce trei copii cu vârste cuprinse între 7 şi 8 ani au ingerat o substanţă toxică", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul şef Mihai Drăghiciu.

 
Directorul medical al Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, Felicia Vasile, a declarat că celor trei copii li s-a acordat primul ajutor şi li s-au făcut spălături stomacale, starea lor în acest moment fiind una bună.
 

"Unul e ceva mai rău, acuză vărsături. Aceştia sunt pregătiţi pentru a fi transferaţi către spitalul pentru copii 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti pentru a li se face examen toxicologic şi a se afla cu exactitate substanţa ingerată în vederea stabilirii tratamentului corespunzător", a precizat Felicia Vasile.


Sursa: Agerpres.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii