Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bătrâni din Prahova, păcăliţi cu 12.500 de euro, tocmai de la Medgidia

ro

19 Jan, 2014 15:05 1945 Marime text
Doi bărbaţi din Medgidia, Constanţa, au fost arestaţi de poliţiştii prahoveni, în urma unor percheziţii domiciliare. Escrocii au păcălit cu 12.500 de euro trei bătrâni din Prahova

 Cei doi bărbaţi, complici la escrocherie, au acţionat în ultimele şase luni ale lui 2013. Victimele lor sunt doi bătrâni din comuna prahoveană Ciorani şi un altul din localitatea Brazi care au fost păcălite prin metoda „accidentul“. Escrocii le-au spus la telefon bătrânilor că sunt rudele lor şi au suferit accidente rutiere, determinându-i, astfel, să le trimită 12.500 euro.

Bărbaţii au fost prinşi în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Medgidia. În casele celor doi au fost găsite documente de plată, cartele SIM pre-paid, precum şi mai multe telefoane mobile.

Aduşi la sediul Poliţiei Prahova pentru cercetări, aceştia au fost reţinuţi, iar ulterior, pe numele lor, judecătorii au emis mandate arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Sursa: Adevarul.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii