Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei aeronave multirol F-16 Fighting Falcon intră în dotarea Forţelor Aeriene Române. Când va avea loc ceremonia de recepţie a aeronavelor

ro

04 Oct, 2017 17:02 2048 Marime text
Vineri, 6 octombrie, de la ora 12.00, în Baza 86 Aeriană „Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță” de la Borcea, județul Călărași, va avea loc ceremonia oficială de recepție a unei noi serii de trei aeronave multirol F-16 Fighting Falcon.
 
Ceremonia se va desfăşura  în prezența secretarului de stat Mircea Dușa, șeful Departamentului pentru politica de apărare și planificare, a generalului-locotenent Laurian Anastasof, șeful Statului Major al Forțelor Aeriene şi a unei delegaţii portugheze condusă de secretarul de stat pentru apărare din Republica Portugalia, Marcos Perestrello.
 
La finalul ceremoniei, cei doi secretari de stat se vor întâlni cu detaşamentul portughez dislocat în această perioadă din Baza Aeriană 5 Monte Real în Baza 86 Aeriană Borcea.
 
Prin preluarea celor trei aeronave, Forțele Aeriene Române finalizează Faza I de introducere în serviciu a avioanelor multirol.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii