Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei adolescente din judeţul Prahova au ajuns la spital după ce au înghiţit medicamente antidepresive

ro

04 Jul, 2017 22:56 1160 Marime text
Trei minore din Ariceștii Zeletin, judeţul Prahova, au ajuns în stare gravă la spital după ce au înghițit pastile folosite în tratarea depresiei. Una dintre adolescente este în comă. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Prahova, George Duță, citat de Agerpres.ro, o minoră de 14 ani a fost dusă în comă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, aceasta fiind intoxicată cu carbamazepină.
 
Alte două minore, surori în vârstă de 13 și 16 ani, au fost duse la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, cu același diagnostic, ele fiind conștiente, însă în stare confuzională, a precizat sursa citată.
 
Toate cele trei fete prezintă și tăieturi superficiale pe antebrațe, a mai spus Duță.
 
Conform reprezentantului Ambulanței Prahova, inițial, pacientele au fost evaluate medical de echipajul SAJ, ulterior, la fața locului fiind solicitat ajutor suplimentar, inclusiv un echipaj al ambulanței de terapie intensivă mobilă.
 
Surse medicale au declarat, pentru AGERPRES, că, potrivit datelor oferite de către cunoscuții minorelor, fata de 14 ani ar fi suferit o tulburare depresivă și ar fi fost supusă unui tratament cu carbamazepină.
 
Se pare că aceasta le-ar fi oferit pastile și celorlalte două fete, fiecare dintre ele înghițind mai multe tablete, au susținut sursele citate.
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, pentru AGERPRES, că polițiștii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii