Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Traficul rutier în Vama Veche, aproape blocat Se circulă bară la bară. Coloana, peste doi kilometri (galerie foto+video)

ro

29 Apr, 2016 10:30 5911 Marime text


Agitatie mare în Vama Veche!

Zeci de maşini stau la coadă pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri aşteptând să treacă de punctul de control de frontieră România - Bulgaria, din Vama Veche.

Cei mai mulţi dintre cei care vor să iasă din ţară se îndreaptă către ţări ca Bulgaria sau Grecia, ambele reprezentând destinaţie de vacanţă pentru sărbătorile Pascale, pentru turiştii români.



UPDATE 1, ora 10.37:

Coada de mașini se mărește de la o oră la alta. În acest moment, mașinile se întind pe o distanță de 4 kilometri, între punctul de trecere de frontieră de la Vama Veche si până la intrarea în localitatea 2 Mai.

UPDATE 2, ora 10.44:

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Gărzii de Coastă au declarat că traficul rutier în punctul de terecere al frontierei nu este blocat. Mai mult, pentru fluidizarea traficului sunt folosite, în prezent, trei benzi de ieşire din ţară, şi nu două aşa cum se face în restul anului.

UPDATE 3, 15.06

Dupa ce vreme de 8 ore, traficul a fost aproape paralizat în staţiunea Vama Veche, în acest moment se circulă în condiţii normale.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii