Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Transportatorii rutieri protestează în Piața Victoriei. Ce se întâmplă la Constanţa

ro

15 Sep, 2016 08:14 2718 Marime text
Astăzi, transportatorii organizează proteste faţă de creşterea preţurilor la asigurările auto RCA. În Bucureşti, aproape 5.000 de camioane sunt aşteptate să blocheze Piaţa Victoriei între orele 9.00-15.00, anunță Realitatea TV.  

Transportatorii reclamă faptul că tarifele RCA au crescut şi de cinci ori în ultimul an. Au cerut Guvernului să intervină pentru a îngheţa preţurile, fapt care s-a întâmplat ieri, pentru şase luni, prin ordonanţa de urgenţă adoptată de executiv şi publicată aseară pe site-ul Ministerului Finanţelor.

De menţionat că, în urma deciziei Guvernului, COTAR a decis să renunţe la protestul de astăzi. Cu toate acestea, alte organizaţii ale şoferilor vor fi reprezentate la mitingul de azi, unde se va cere inclusiv demisia preşedintelui Autorităţii de Supraveghere Financiară, Mişu Negriţoiu.  

Conform informaţiilor noastre, transportatorii constănţeni s-ar putea să nu mai protesteze, deşi dădeau ca sigur marşul de astăzi.

UPDATE 1

Menţionăm că, în aceste momente, are loc un protest cu zeci de maşini pe Aurel Vlaicu, însă se protestează privind o taxă de intrare în oraş de 50 de lei.

Citeşte şi COTAR îşi suspendă acţiunea de protest de azi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii