Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportatorii din România vor ieși din nou în stradă luna viitoare

ro

17 Aug, 2016 11:41 1589 Marime text
Nemulțumiți de valoarea taxei RCA și de deciziile luate de guvernul tehnocrat pentru domeniul în care activează, transportatorii din România pregătesc un nou protest de amploare, în București și alte reședințe de județ din țară. Potrivit unui comunicat remis astăzi, mitingul ar urma să aibă loc pe data de 15 septembrie.
 

“Din respect față familiile cu copii mici, am avut în vedere evitarea datei de început a anului școlar atunci când am stabilit data de 15 septembrie. Spre deosebire de anul trecut, protestul nu se va desfășura doar în București, ci va fi la nivel național și este foarte posibil să se prelungească pe termen nedefinit“, a declarat Vasile Ștefănescu, președintele Confederației Opertorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR).

 
Protestul este organizat de COTAR, UNTRR, ARTRI, APTE2002, FORT și APULUM. Potrivit comunicatului citat, mitingul ar urma să înceapă simultan atât în București, cât și în alte orașe din țară, nemenționate încă, începând cu ora 9:00.  În Capitală, transportatorii nemulțumiți vor picheta sediile  Guvernului și Parlamentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii