Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transportatorii din Constanța protestează mâine de la ora 12.00. În ce condiții renunță la protest

ro

10 Oct, 2018 21:54 2158 Marime text
Transportatorii din Constanța, membri ai Federației Operatorilor Români de Transport vor înceta activitatea de transport interjudetean și județean pentru o perioadă nedeterminată. 

Reprezentanții FORT au informat Prefectura Constanța că începând cu data de 11.10.2018, Membrii Filialei Constanța a Federației Operatorilor Români de Transport, vor înceta activitatea de transport interjudețean și județean pentru o perioadă nedeterminată, în semn de protest față de promovarea de către Ministerul Transporturilor a modificărilor aduse Ordinului 980/2011 (normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea și efectuarea transporturilor rutiere și a activităților conexe acestora).

”Protestul va putea fi oprit doar prin retragerea, de către ministrul Lucian Șova, a respectivului ordin, de pe circuitul de avizare” - se arată în documentul transmis Prefecturii Constanța și semnat de Augustin Hagiu, președintele Federației Operatorilor Români de Transport. 


Astfel, firmele dee transport din județul Constanța vor intra în grevă începând cu ora 12.00. În situația în care până la ora 12.00 se pronunță guvernul și ministrul renunță la proiectul de Ordonanță privind liberalizarea transporturilor inter și intrajudețene, se va renunța la acțiunea de protest.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii