Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transparența Primăriei Constanța pălește!?

ro

26 Jun, 2016 16:45 2851 Marime text
23 iunie 2016 va rămâne în istoria Primăriei Constanţa drept data la care noul Consiliu Local Municipal a fost constituit legal. Dar, se pare că, evenimentul nu a contat și pentru cei care se ocupă de site-ul oficial al Primăriei Constanța, cel care ar trebui să demonstreze faptic transparența atât de clamată de reprezentanții municipalității.

La trei zile de la constituirea CLM Constanța, pe site nu apare nicio modificare. Pentru cei care urmăresc zilnic site-ul nu ar trebui să reprezinte o noutate. În perioada campaniei electorale premergătoare alegerilor din 5 iunie începusem să credem că lucrurile încep să se schimbe iar transparență în administrația publică locală nu mai este doar o ”pretenție” a constănțenilor. Rapoarte de activitate ale unor regii subordonate CLM Constanța, rapoarte de activitate ale de-acum foști consilieri municipali aveau să fie postate pe site-ul Primăriei Constanța. Dar, se pare că minunea a ținut suficient. Două regii nici acum nu au postate rapoartele de activitate pe anul anterior, despre munca ex-consilierilor municipali, probabil, nu mai are sens să mai aflăm ceva, iar declarațiile de avere la final de mandat ….poate nu ne mai interesează. Eronat! Mai mult chiar, constănțenii au dreptul să afle și cu ce averi și-au încheiat consilierii mandatul, și ce activitate au prestat regiile susținute financiar din banii contribuabililor, dar și cu ce ”ladă de zestre” vine fiecare nou ales municipal. Și, toate aceste informații trebuie să fie furnizate de site-ul oficial al Primăriei Constanța.
Toate aceste informații poate vor fi postate…dar, de la constituirea CLM Constanța au trecut doar trei zile din care două au fost libere, iar vinerea e program redus... la bugetari…Oare, odată ce au obținut ceea ce și-au dorit, transparența în Primăria Constanța începe să pălească?!  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii