Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Transelectrica SA începe demersurile de achiziţie a serviciilor pentru verificarea stingătoarelor din cadrul ST Constanţa (document)

ro

12 Dec, 2014 19:24 2189 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Translectrica” SA organizează o licitaţie deschisă pentru contractul “Serviciu autorizat de verificare, înlocuire a încărcăturii, întreţinere şi reparare a stingătoarelor de incendiu aflate în dotarea ST Constanţa”, potrivit licitatiapublica.ro.
 

Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice “Translectrica” SA are sediul pe bulevardul General Gheorghe Magheru, nr 33, sector 1, Bucureşti. Ofertele pot fi transmise la adresa Secţiei Teritoriale Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, nr. 195 A, bl LAV 1, parter.
 
Servciile constau în verificarea, înlocuirea încărcăturii, întreţinerea şi repararea stingătoarelor de incendiu aflate în dotarea ST Constanţa. Contractul nu va fi împărţit pe loturi.  Valoare estimate este de 13.394,85 de lei, iar garanţia de participare constă în suma de 267.89 de lei (50% pentru IMM - dacă se prezintă documentele care dovedesc înregistrarea ca IMM, conform Legii 346/2004).
 
Atribuirea va avea loc în funcţie de preţul cel mai scăzut. Data limită de depunere a ofertelor este 23 decembrie, ora 11.00, deschiderea ofertelor va avea loc în aceeaşi zi, la ora 13.00. Data limită de valabilitate a ofertei este de 90 de zile de la termenul limită de primire a ofertelor.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea "documente" a acestei ştiri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii