Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „Nu cred că românii vor legitima o lovitură de stat“

ro

20 Jul, 2012 19:31 1202 Marime text
basescu_adevarul.jpg
Preşedintele suspendat a declarat, în cadrul interviului acordat jurnalistului Sabin Orcan, că „în România a fost lovitură de stat” şi că nu crede că „românii o vor legitima” la referendumul naţional din 29 iulie.
Traian Băsescu s-a arătat deranjat de declaraţiile liderilor USL din ultimele zile, care au precizat că îi vor da în judecată pe cei care au afirmat că în România a avut loc o lovitură de stat. „Asta înseamnă că trebuie să îi dea în judecată şi pe marii jurnaliştii internaţionali”, a remarcat preşedintele suspendat. Acesta a mai adăugat că „în România a fost o lovitură de stat”, motivând că „schimbările politice s-au făcut cu violenţă legislativă”. „Violenţa cu care s-a produs înlocuirea primilor trei oameni în stat şi a Avocatului Poporului  a şocat toată lumea civilizată”, a adăugat Traian Băsescu.
Întrebat ce le-ar transmite alegătorilor, preşedintele suspendat i-a sfătuit pe români să meargă la vot, indiferent de opţiunea politică. „Este un moment fundamental al maturităţii poporului român.Nu cred că românii vor legitima o lovitură de stat”, a declarat Traian Băsescu.
Sursa: http://www.adevarul.ro/actualitate/politica/traian_basescu-sabin_orcan-interviu-ora_adevarului-adevarul_tv-referendum_2012-lovitura_de_stat_0_740326082.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii