Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, mesaj pentru cei care i-au scris pe Facebook, SMS, WhatsApp, Telegram

ro

02 Jan, 2016 15:45 3382 Marime text
 
Traian Băsescu, fostul președinte al României, a postat oe Facebook un scurt mesaj prin intermediul căruia le mulțumește celor care au ținut să-l felicite, cu ocazia sărbătorilor. 

„Pentru că mi-am făcut publice atît numărul de telefon privat cît şi adresa e-mail, am primit un număr enorm de mesaje pe Facebook, SMS, WhatsApp, Telegram, de la românii din ţară şi din străinătate. Am încercat, dar mi-a fost imposibil să răspund măcar unui număr rezonabil dintre cei care mi-au transmis mesaje cu ocazia Crăciunului şi a Anului Nou. În consecinţă, pe această cale le mulţumesc tuturor acelora care m-au onorat cu mesajele lor pe mine şi familia mea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 
La Mulţi Ani Prieteni !!!!“, a mai spus Băasescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nicolae Fluturel 03 Jan, 2016 10:49 Stimate D-le Bäsescu,ambitia D-tale de a rämane in politicä dupä ce 10 ani de presedinte al Romaniei,se dovedeste nefructuoasä, intrucat nu ai un program plin de innoiri pentru binele comun. Cred cä solutia cea mai bunä pentru D-ta,ar fi sä candidezi la functia de primar al capitalei.Dar si aici trebue sä renunti la certuri si sä te concentrezi numai pe realizäri. Astäzi romanii vor "O tarä ca afarä,färä coruptie si färä corupti.Vor ca partidele sä se innoiascä,sä se scuture de pleva coruptiei,sä treacä la actiuni care sä ducä Tara spre bunästare.