Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, lămuriri despre plecarea soţiei sale de acasă

ro

22 Mar, 2015 20:57 2265 Marime text
 
Maria Băsescu l-a lăsat singur pe Traian Băsescu în Vila lac 3. Soţia fostului preşedinte s-a mutat zilele trecute în casa Elenei Băsescu. Fostul preşedinte a reacţionat în urma zvonurilor care anunţă un iminent divorţ în familia lui.

Traian Băsescu a rămas singur până când se va muta în fosta locuinţă a Mioarei Roman, locuinţă aflată acum în curs de renovare. În ultimele zile s-a vorbit public despre faptul că fostul şef de stat a rămas singur la vila de protocol, după ce soţia, Maria Băsescu, s-ar fi mutat cu fiica cea mică. Unii au scris că fosta primă doamnă s-a dus s-o ajute pe mezina familiei cu nepoţii- Sofia Anais şi Traian junior. Alţii, însă, au scris despre un divorţ în familia Băsescu- divorţul dintre Traian şi Maria Băsescu. Întrebat de jurnaliştii România TV cât este de adevărat că soţia domniei sale s-a mutat cu fiica cea mica şi, dacă este adevărat, de ce s-a mutat, Traian Băsescu a răspuns.

„Pentru soţia mea şi pentru mine este umilitor să dăm dezminţiri la astfel de minciuni după 40 de ani de căsnicie dusă cu deplin respect unul faţă de celălalt", a spus fostul preşedinte.



Sursa: România TV
Sursa foto: activenews.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii