Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, în cursa pentru alegerile parlamentare. „Dacă sunt util partidului, voi candida“

ro

06 Oct, 2016 20:44 1431 Marime text
Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a lăsat să se înţeleagă, printr-o declaraţie făcută în această seară, că s-ar putea afla pe listele partidului său, Mişcarea Populară, la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Anunţul a fost făcut de fostul şef al statului la postul B1 Tv.

„Fiind preşedinte de partid, am datoria de a lua în mână steagul partidului şi de a candida la alegerile parlamentare“, a spus Traian Băsescu.

 

„E obligația morală a unui președinte de partid să candideze. Trebuie să văd dacă ajut partidul sau nu. Trebuie să văd în urma unui studiu sociologic, la jumătatea lunii octombrie. Dacă sunt util partidului, voi candida. Ce vă pot spune, însă, e că în mod categoric pot fi util. Am adunat atâta experiență politică... Una e s-o vorbesc la masă cu dumneavoastră, alta e când se votează o lege, când se discută despre UE, NATO, politica externă. E păcat s-o închid într-o cameră, unde să-mi scriu memoriile. Nu ar avea România un premier mai bun decât mine. Problema e că trebuie să te numească cineva”, a declarat liderul PMP pentru B1 TV.

 
Acesta a mai precizat că nici nu este obligatoriu să fie parlamentar pentru a fi premier.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii