Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu îi face plângere penală lui Ponta pentru declaraţiile privind vila Dante

ro

26 Jul, 2012 15:49 1590 Marime text

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, intr-un interviu la Realitatea Tv, in legatura cu acuzatiile la adresa sa privind renovarea vilei Dante, ca "Este o minciuna la fel ca cea cu copilul lovit in campania din 2009, un fals. Asta ne arata cat de jos poate cobori Victor Ponta cu minciuna, lucru aratat deja in relatiile cu Bruxelles-ul si cu romanii. Victor Ponta va raspunde in fata legii, pentru ca ii voi face plangere penala, si disputa politica trebuie sa aiba o limita. Cand spui "cineva din SPP" trebuie sa fii foarte las, sa spuna numele si prenumele. Trebuie sa arate o solicitare a mea la Guvern, iar eu nu am facut nicio solicitare." Traian Basescu a mai afirmat ca, referitor la recomandarea PDL ca simpatizantii sai sa nu se prezinte la referendum, "N-am reusit sa conving PDL-ul ca solutia este sa merge inainte, si eu nu am alt suport in acest moment decat PDL-ul. "


Traian Basescu despre vila Dante:

Este o minciuna la fel ca cea cu copilul lovit in campania din 2009, un fals.

Eu nu am cerut nicio vila, mai ales ca aflu ca in 2010 a inceput lucrul la aceasta vila.

In 2010 abia fusesem reales, cine isi alege o vila in 2010 pentru 2014.

Asta ne arata cat de jos poate cobori Victor Ponta cu minciuna, lucru aratat deja in relatiile cu Bruxelles-ul si cu romanii.

Victor Ponta va raspunde in fata legii, pentru ca ii voi face plangere penala, si disputa politica trebuie sa aiba o limita.

Cand spui "cineva din SPP" trebuie sa fii foarte las, sa spuna numele si prenumele. Trebuie sa arate o solicitare a mea la Guvern, iar eu nu am facut nicio solicitare. 

 

Traian Basescu despre boicotul PDL la referemdum:

N-am reusit sa conving PDL-ul ca solutia este sa merge inainte, si eu nu am alt suport in acest moment decat PDL-ul. 




Traian Basescu despre eventuale fraude la referendum:

As recomanda ca atunci cand numarul voturilor dintr-o sectie de votare nu corespunde cu numarul de persoane inscrise pe liste, sa fie anulate voturile. Nu putem tolera frauda la un referendum atat de important. 

Sunt foarte multi romani care nu vor veni la vot pentru ca nu vor sa valideze o lovitura de stat.

Am spus-o si in fata CCR, este o lovitura de stat.

Am incredere in popor, dar una este poporul, alta este cum functioneaza institutiile. 

Lovitura de stat este o schimbare la varful statului cu violenta, ne uitam in DEX. Nu e vorba numai despre violenta fizica, poate fi si violenta legislativa. 

S-au dat ordonante de urgenta prin care a fost blocata activitatea institutiilor statului.

Declaratia lui Dan Voiculescu este foarte limpede: nu avem puterea pana nu vom pune mana pe justitie. Obiectivul nu am fost eu, ci punerea sub control a justitiei. Ca si in 2007.

 

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-12884508-traian-basescu-despre-vila-dante-este-minciuna-fel-cea-copilul-lovit-campania-din-2009-fals-asta-arata-cat-joc-poate-cobori-victor-ponta-minciuna-voi-face-plangere-penala.htm

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii