Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu “După ce îmi termin mandatul, am ca obiectiv dreapta la putere. Să nu vă gândiţi că îmi trece prin cap să mă aşez în fruntea unui partid”

ro

23 Mar, 2013 11:57 873 Marime text
Presedintele Traian Basescu a sustinut sambata, in debutul Conventiei Nationala Extraordinare a PDL, un discurs de circa 30 de minute, in care a subliniat faptul ca va reveni in politica si ca isi doreste un parteneriat cu partidul, obiectivul sau fiind o dreapta consolidata, insa a precizat ca nu doreste sa se "aseze in fruntea" partidului.

Seful statului a declarat ca nu a venit la Conventie sa sustina prin declaratiile sale un candidat sau altul, ci sa vada daca are in continuare "puncte comune" cu PDL, care sa ne faca parteneri pentru viitor sau nu.

El a enumerat obiectivele sale pentru viitor pana la finalul mandatului de presedinte si a laudat partidul pentru masurile de "modernizare a Romaniei", insa a precizat ca are si un repros la adresa partidului, si anume faptul ca nu au obtinut mai multe procente la alegerile legislative de anul trecut pentru ca "nu au dat impresia ca se bat", asa cum a facut-o Dan Diaconescu. 

In acelasi timp, seful statului a afirmat ca motivul pentru care nu a spus ca va reveni in politica in PDL dupa terminarea mandatului prezidentiala, ci in dreapta, este acela ca a auzit "frecvent dus mesajul Antenelor in interiorul partidului", si anume la faptul ca PDL-ul ar fi pierdut alegerile din cauza masurile de austeritate implementate de guvernul lui Emil Boc.
Citiţi AICI continuarea!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii