Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, despre cazul Elenei Udrea "Încerc să o conving că nu am abandonat-o”

ro

24 Feb, 2015 22:43 1372 Marime text
Fostul preşedinte Traian Băsescu a dezvăluit, marţi seară, în emisiunea „Ultimul Cuvânt” de pe B1 TV, că vorbeşte cu Elena Udrea în fiecare zi şi că a mers la ea acasă, în arestul la domiciliu, nimerind odată cu avocaţii.

„În toată perioada asta de când îi e foarte greu să ştiţi că sunt unul care vorbeşte cu ea în fiecare zi, mă duc la ea în arest, am fost la ea acasă, în arestul la domiciliu. Am nimerit când erau avocaţii, dar asta e...”, a declarat Traian Băsescu.

"Încerc să o conving că nu am abandonat-o. Mâine se judecă arestarea, nu vreau să fac niciun comentariu despre dosar. Nu fac niciun comentariu despre dosarele ei pentru că îi fac rău şi nu vreau să îi fac rău", a mai menţionat fostul preşedinte.

Traian Băsescu precizat că are încredere în justiţie şi în Elena Udrea şi că "este ridicol să spui că a furat bani de la Gala Bute".

"Vă pot spune ca un om care a investit enorm în Elena Udrea, a spus ce ştie şi ce crede, e un om care nu minte. Nu exclud că eu însumi am ieşit uneori la pupitrul Cotroceniului, am avut o analiză şi după trei luni m-am trezit că nu e corectă, am rectificat şi m-a ciomăgit presa. Categoric nu minte, dar se poate înşela ca orice om", a mai fostul şef al statului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii