Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu „Consider că e un abuz formarea comisiei parlamentare pentru investigarea achiziţiei de teren a familiei mele“

ro

15 Apr, 2014 18:46 1833 Marime text
Astăzi, de la ora 18.00, preşedintele Traian Băsescu a făcut declaraţii de presă. Astfel potrivit lui Traian Băsescu, „Formarea comisiei Nana, un abuz. Gabriela Firea, o santajistă de profesie, lansează minciuna că firma ar fi fost inactiva. Ultima inovaţie a mincinosului Ponta e de spălare de bani, dupa mintea lui de procuror ratat“.
Preşedintele Traian Băsescu a catalogat marţi drept un abuz formarea unei comisii parlamentare pentru anchetarea achiziţiei de teren a familiei sale, titrează HotNews.ro. În ceea ce priveşte restituirile ilegale din zonă, ar trebui efectuată o anchetă care să vizeze acest lucru, a mai afirmat şeful statului, adăugând că „prefecţii şi primarii care au făcut operaţiunea de spoliere a staţiunii Fundulea trebuie să răspundă în faţa legii“. Băsescu a atras atenţia că „e ghinionistă treaba. Primarii şi prefecţii erau toţi de la PSD şi PC“.
HotNews.ro a transmis principalele declaraţii ale preşedintelui Traian Băsescu.
 
În cadrul întrevederii cu presa, Traian Băsescu a vorbit despre controversata Comisie Nana, în care a fost analizat modul în care preşedintele şi familia sa au dobândit terenurile de la Călăraşi. ƒ„Sunt subiecte în care trebuie să cobor în mocirla la care a coborât Ponta dezbaterea politică. Nu ai ce să faci, acolo a coborât lupta acolo trebuie să fii cu clarificările. Voi începe cu Comisia Nană. A cerut-o Ponta, ca să ancheteze o afacere privată. Cu ce a început comisia Nană: prima dată, premierul şi ciracii lui au lansat ipoteza unui credit ilegal. S-a făcut comisie la Senat, creditul a fost perfect legal. Pe urmă s-a trecut la faza a doua a minciunilor, terenul este de la staţiunea de cercetări. S-au dumirit că nu are nicio legătură cu fostă staţiune de cercetare“, a declarat Băsescu.
Acesta a adăugat că „A treia variantă lansată, şi din comisie dar şi de premierul mincinos, a fost că s-au făcut restituiri ilegale. Eu nu am de unde să ştiu acest lucru, dar dacă s-a întâmplat primarii şi prefecţii trebuie anchetaţi şi să răspundă, eventual mergând la închisoare. Probabil dându-şi seama că sunt primari şi prefecţi PSD, din câte ştiu a fost şi un prefect PNL în perioada restituirilor, cei vinovaţi trebuie să răspundă, doamnă senator Firea, altfel o şantajista de profesie, lansează o altă minciună, ca firma ar fi fost inactivă şi deci nu se putea face chitanţa. Minciunile senatoarei şantajiste Firea au fost doar de natură să creeze nişte bule de dezinformare“, a spus preşedintele Băsescu despre senatorul Gabriela Firea, implicată în comisia de la Nana.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii