Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu aşteptat la săbătorirea a 36 ani de la absolvirea Institutului de Marină

ro

22 Aug, 2012 22:35 1501 Marime text

 

Promoţia 1976 a Institutului de Marină "Mircea cel Bătrân" se adună sâmbătă la Constanţa, la sărbătorirea a 36 ani de la absolvire.

Nefiind an jubiliar, " lupii de mare" şi colegii din secţiile tehnice, nu vor mai trece pe la Academie pentru "strigarea catalogului" aşa cum au făcut anul trecut la 35 ani de la absolvire.

Atât cei 60-70 de colegi care au confirmat prezenţa cât şi o parte dintre dascăli ,vor petrece şi vor depăna amintiri , seara, la un hotel-restaurant din centrul Constanţei. Promoţia 1976 a Institutului de Marină Mircea cel Bătrân Constanţa ,a avut 200 de absolvenţi ai secţiilor civile de navigaţie, electromecanică şi electrotehnică.

Organizatorii evenimentului de sâmbătă nu ştiu incă dacă Traian Băsescu va veni la Constanţa deşi ,ca în fiecare an, a fost invitat . " Depinde probabil de ce se va întâmpla între timp la Bucureşti dar noi îl aşteptăm în calitate de prieten şi fost coleg de studenţie şi sperăm să vină, indiferent de zbuciumul politic de acolo, mulţi dintre noi locuiesc în străinătate şi şi-au confirmat prezenţa aşa că ,de ce nu ar veni" au declarat pentru EVZ câţiva dintre marinarii promoţiei 76. Anul trecut , Traian Băsescu a fost gazda petrecerii ,la vila de protocol din staţiunea Neptun.

 

http://www.evz.ro/detalii/stiri/Traian-Bsescu-ateptat-la-sbtorirea-a-36-ani-de-la-absolvirea-Institutului-de-Marin-997577.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii