Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu are documente ascunse din dosarul fratelui său, condamnat de Tribunalul Constanța

ro

03 Apr, 2016 23:02 1904 Marime text
 
Invitat într-o emisiune Traian Băsescu a promis în această seară că va face publice stenograme „ascunse” din dosarul fratelui său, Mircea Băsescu, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență
 
„Sunt în posesia documentelor ascunse din dosarul fratelui meu. Am stenograma din care rezultă că banii prezentați de Antena ca fiind bani care au ajuns la fratele meu în sacoșă erau bani care se dădeau înapoi, am și stenograma care probează acest lucru și vedem cum stăm în picioare cu acest proces. Nu stiu cine a ascuns documentele (...) ma interesează foarte mult de demontez acea înscenare”, a declarat fostul președinte Traian Basescu invitat într-o emisiune la Romania TV.
 
Vă reamintim, că fratele lui Traian, Mircea Băsescu a fost condamnat de magistrații Tribunalului Constanța la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență. În același dosar a fost condamnat și Marian Căpățână la 3 ani de detenție pentru complicitate la trafic de influență, în dosarul în care sunt implicați membri familiei lui Bercea Mondial.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii