Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu Am reuşit să pun ţara "acolo unde trebuia"

ro

06 Sep, 2014 21:45 1935 Marime text
Președintele Traian Băsescu a declarat, în această seară, la Sânnicolau Mare, unde a participat la dezvelirea bustului omului politic și unionistului Nestor Oprean, că cel de-al doilea mandat al său a fost formidabil de greu, dar că a reușit să pună țara "acolo unde trebuia".
 
Prezent la Zilele Orașului Sânnicolau Mare, șeful statului le-a mulțumit localnicilor din orașul timișean pentru faptul că, în urmă cu cinci ani, l-au îndemnat să candideze pentru un nou mandat.
 
"Respectul pentru proprietate, dreptul minorităților de a-și folosi limba și de a învăța în limba lor, stat de drept, stat democratic, sunt câteva principii pe care noi nici astăzi nu am reușit să le înfăptuim definitiv și a fost un vis al celor care au participat la Marea Adunare de la Alba Iulia. Nu mai vorbim de împroprietărire, care nici astăzi nu e terminată, dar a fost visată și atunci. Deci documentul de la Alba Iulia, la care Nestor Oprean a participat, a fost atât de vizionar, încât nici astăzi nu a fost întru totul împlinit, dar sunt convins că după ce-mi termin eu mandatul va fi împlinit", a spus Traian Băsescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii