Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu - VIDEO Adio, PD! Adio, PDL! Noi, azi ne-am despărţit definitiv!

ro

23 Mar, 2013 20:43 985 Marime text
Potrivit postului de televiziune România TV, Traian Băsescu, preşedintele României, şi-a luat adio, în această seară, de la PDL. Mesajul de adio a fost unul video, postat pe un cont de socializare, conform RTV.

„Adio, PD! Adio, PDL! Noi, azi ne-am despărţit definitiv!“ - a spus Traian Băsescu.   

Despărţirea a fost anunţată după câteva minute de la anunţarea rezultatului la alegerile interne pentru şefia PDL, unde câştigător a fost desemnat Vasile Blaga. 

Redăm integral mesajul preşedintelui Băsescu:

"Am văzut finalul Convenţiei PDL. Cred că am fost cinstit cu acest partid când i-am spus că, după aceste alegeri, ne vom alege fiecare drumul. Modul în care n-au înţeles să fie democraţi mă face să spun definitiv şi pentru totdeauna 'Adio PD!'. Azi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei.

Mă voi dedica construcţiei unei soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, care nu fug cu urnele, care acceptă dreptul democratic la contestaţie. Nu voi face nimic pentru a aaduce alături de mine vreo bucăţică din PDL. PDL a putut fi ţinut pe o direcţie democratică câtă vreme a ştiut de un lider autoritar. Imediat ce au simţit că pot fi singuri, aripa fesenistă a răbufnit. Convenţia este proba că 50% din partid este ancorat în năravurile FSN. Adio PD! Adio PDL!

Luaţi-vă drumul vostru, iar eu mi-l aleg pe al meu!"
Sursa: RTV
Vezi video aici: http://www.rtv.net/basescu-se-desparte-de-pdl-adio-pd-adio-pdl_72181.html
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii