Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu, acuzații la adresa șefei DNA

ro

22 Sep, 2016 16:54 2254 Marime text
Ioana Băsescu este audiată la DNA în calitate de suspect, într-un dosar de spălare de bani. Potrivit magistraților, citați de România Tv, fiica lui Traian Băsescu ar fi suspectată de complicitate la spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu. 

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a lansat, ieri seară, acuzaţii dure la adresa şefei Direcției Națională Anticorupție (DNA), Laura Codruţa Kovesi, acuzând-o că a format un grup de procurori care se va ocupă de arestarea uneia dintre fiicele sale.
„Am aflat prin DNA că este un mic grup de procurori care se jură că mă va face să cer custodia copilului, unuia din nepoţi, adica va aresta părinţii. Sunt câţiva procurori apropiaţi doamnei Kovesi pe care i-a cărat şi i-a pus consilieri, după ce au rezolvat nişte dosare. Nu o să spun nume, dar vă spun acest adevăr, va veni şi acea zi când voi face publice numele”, a spus Traian Băsescu, la România TV.
 
La DNA a ajuns, în această dimineaţă, şi Elena Udrea, însoţită de un avocat. La intrarea în sediul DNA, ea a declarat că a primit telefonic citaţia pentru a se prezenţa la DNA. A fost audiată timp de aproape patru ore.

Citește și: 
Ioana Băsescu, audiată la DNA într-un dosar de spălare de bani
Elena Udrea, cercetată sub control judiciar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii