Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Băsescu a aprins, la Cluj-Napoca, Flacăra Democrației

ro

14 Jul, 2012 21:08 1407 Marime text

Traian Băsescu a aprins astăzi, 14 iulie 2012, în cadrul mitingului de la Cluj-Napoca, Flacăra Democrației, care va fi purtată în întreaga țară de tinerii de dreapta pentru păstrarea și apărarea valorilor europene, a prestigiului și a credibilității României în Uniunea Europeană și în NATO.

Traian Băsescu le-a explicat participaților la miting că Flacăra  Democrației va fi purtată de tineri prin toată țara și va ajunge la București în ziua referendumului, 29 iulie 2012. „Ne-am gândit la ceva, că tot se apropie Jocurile Olimpice, ca de astăzi o flacără apropiată de cea olimpică să ardă până pe 29 iulie. Staţi că vă spun şi povestea ei... Ea se va numi Flacăra Democraţiei şi va fi purtată prin ţară de tineri de dreapta. Dacă, pe 29 iulie, noaptea, vom constata că românii au dat o lecţie lui Crin şi lui Victor, o vom menţine aprinsă. Dacă românii vor spune «DA» restauraţiei, o vom stinge până la alegerile următoare. Dar eu vreau ca ea să ardă şi după 29 noaptea. Este Flacăra Democraţiei în România", a declarat domnul Traian Băsescu.


Flacăra Democrației a plecat astăzi de la Cluj-Napoca și urmează un traseu prin mai multe orașe spre Târgu-Mureș, pentru a ajunge la Iași, la mitingul pe care îl va organiza, în zilele următoare, mișcarea de dreapta din România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii