Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedii. Morţi şi răniţi pe şosele Seria neagră a început aseară, la Ovidiu

ro

26 Jul, 2014 20:01 1239 Marime text
Un pneu care a explodat în mers a fost cauza accidentului unui microbuz, în urma căruia un bărbat a decedat și alți șase au fost răniți, produs sâmbătă după-amiază pe DN 5 Giurgiu-București.
 
"În microbuzul Ford de opt plus unu locuri călătoreau șapte bărbați, toți din municipiul Giurgiu, care se întorceau de la serviciu din Capitală, când, între localitățile Uzunu și Daia, un pneu a explodat ceea ce a făcut ca șoferul să piardă controlul asupra volanului, iar mașina s-a răsturnat în șanț", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Șuță.
 
El a spus că la fața locului s-au deplasat echipaje SMURD, de descarcerare, polițiști și trei ambulanțe care au preluat răniții și i-au transportat la spitale din Giurgiu și din Capitală. Cu toate eforturile medicilor sosiți la fața locului, unul dintre bărbați a decedat. În urma testării efectuate de polițiști a reieșit că șoferul nu consumase alcool.
 
Sâmbătă a fost o zi neagră pe şosele. Un român a murit şi alţi patru, printre care şi un copil, au fost răniţi grav după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe autostradă în Ungaria. În Vrancea, zece oameni au ajuns de urgenţă la spital, în Giurgiu, un om a murit şi alţi şase au fost răniţi, iar pe Autostada Bucureşti Piteşti a fost pericol de explozie pentru mai mult timp după ce o cisternă încărcată cu sodă caustică s-a răsturnat şi a luat foc.
 
"Tonul" tregadeiilor rutiere a fost dat, însă, aseară, în judeţul Constanţa, când o persoană şi-a pierdut viaţa într-un accident produs pe podul din localitatea Ovidiu. Un autoturism s-a ciocnit cu un microbuz plin cu pasageri, iar în urma impactului, autoturismul a luat foc.
 
Sursa foto: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii