Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie. Un bărbat din Corbu, județul Constanța, decedat în urma accidentului rutier grav din județul Vâlcea

ro

13 Jan, 2019 11:49 6329 Marime text
Un teribil accident rutier a avut loc vineri, 11 ianuarie în județul Vâlcea. Două autotrenuri și o autoutilitară au fost implicate. Unul dintre autotrenuri și autoutilitara erau înmatriculate în județul Constanța. 

Patru persoane au ajuns la spital în urma accidentului. 

Din păcate, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, una dintre victime, un bărbat de 51 de ani din comuna Corbu județul Constanța, aflat la volanul autoutilitarei s-a stins la ieri seară la Spitalul din Vâlcea. 

Celelalte victime sunt în afara oricărui pericol. 

Reamintim că, un accident rutier grav a avut loc vineri, 11 ianuarie pe DN 7, între localităţile Milcoiu şi Blidari. Potrivit ISU Vâlcea, patru persoane au fost rănite, dintre care una este în stare inconştientă. Două victime au fost încarcerate.

Inspectoratul pentru situații de urgență s-a deplasat la faţa locului cu o autospeciala de descarcerea, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, iar SAJ cu două ambulanţe.
 
Citește și: 

UPDATE Accident rutier grav pe DN 7-Vâlcea. Un TIR şi un autoturism înmatriculate în Constanţa, implicate. Patru victime (video)

Sursa foto: ISU Vâlcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii