Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Starea victimelor Planul roșu. Tragedie. Trei morți și 14 răniți. Microbuz de călători implicat

ro

19 Nov, 2016 09:03 11027 Marime text
 
Trei persoane au murit și alte 14 au fost rănite într-un accident rutier petrecut petrecut, în urmă cu puțin timp, pe DN2.
 
Tragicul eveniment a avut loc, în apropierea localității Șindrilița, în urma coliziunii între un microbuz cu călători și un alt autovehicul.
 
Potrivit ISU-Ilfov, la fața locului s-au deplasat patru ambulanțe SMURD, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate fiind necesară intervenția unui echipaj de descarcerare.

Având în vedere numărul mare de victime a fost activat Planul Roșu pentru situații de urgență. 

Potrivit IGSU până în acest moment sunt 18 persoane rănite, trei decedate, iar 15 sunt transportate la spital, cinci cu ambulanțele SURD, iar restul cu echipajele Serviciului de Ambulanță.

UPDATE 3, ora 11.39

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că 14 răniți în accidentul de pe raza comunei Șindrilița sunt internați în mai multe spitale din Capitală, din informațiile sale starea acestora fiind „de cod verde și cod galben", informează Agerpres.

„Nu am informații ca cineva să fie în stare critică", a afirmat Arafat.

UPDATE 2, ora 10.11

Persoanele rănite în urma accidentului sunt transportate la spital, până în prezent fiind duse 12 victime, au anunțat oficiali ai ISU București.

Alte trei victime sunt în evaluare medicală, urmând să se hotărască dacă se impune sau nu transportarea la o unitate spitalicească. Cele trei persoane decedate sunt două femei și un bărbat.

Potrivit ISU București, șase persoane au fost duse la spital de către mașinile SABIF, fiind distribuite două la spitalul Sf. Ioan, două la spitalul Floreasca, două la Pantelimon.

Alte două persoane au fost duse cu mașinile SAJ Ialomița la Floreasca, trei cu SMURD (două la Floreasca și una la spitalul Elias) și o persoană este transportată tot la Floreasca de mașina medicului de urgență de la Floreasca.

Cercetările au arătat că în autoturism a fost doar șoferul, iar în microbuz erau 17 persoane. 

UPDATE 1, ora 10.00

Bogdan Oprița, coordonatorul SMURD București, anunță la Digi24 un bilanț, încă provizoriu, de trei morți și 19 răniți. În accident au fost implicate două microbuze, unul dintre ele s-a răsturnat, a precizat Bogdan Oprița. Secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a declarat că a fost evaluată starea a 14 persoane și niciuna dintre aceste persoane evaluate nu prezintă răni de natură să pună viața în pericol.

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii