Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O bătrână din Năvodari a murit Tragedie provocată de escroci prin metoda accidentul

ro

01 Aug, 2015 09:52 1389 Marime text
 
După miile de bătrâni care plâng după bani, escrocii cu metoda accidentul au reuşit să omoare un om. O femeie din Năvodari a murit când infractorii au anunţat-o la telefon că fiul ei a provocat un accident grav, iar singura lui scăpare este achite 25.000 de euro, informează România TV.

O bătrână din Năvodari, văduvă, care locuia singură, copiii fiind plecaţi la casele lor, a fost sunată în urmă cui câteva luni de cineva care s-a recomandat a fi chiar fiul său. I-a spus că a făcut un accident rutier grav şi că are nevoie de 25.000 de euro pentru a scăpa de necaz.

Pentru că nu avea banii respectivi şi nu ştia de unde să îi ia pentru a-şi ajuta copilul, femeia a intrat în panică. A apucat să îşi anunţe o vecină de ceea ce i s-a spus la telefon şi a căzut din picioare.

A doua zi a fost găsită inconştientă de o vecină care a chemat o ambulanţă în ajutor, dar din păcate, emoţiile femeii fuseseră prea puternice pentru trupul său bătrân şi bolnav. A decedat după trei luni de suferinţă, iar ieri a fost condusă pe ultimul drum.



Sursa: Romania TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii