Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe șosea. Trei tinere au murit într-un teribil accident rutier. Mesaj emoționant postat de o asistentă medicală

ro

07 May, 2018 07:51 3133 Marime text
Un teribil accident rutier a avut loc sâmbătă seară în județul Teleorman. Mașina în care se aflau patru tinere ce se întorceau acasă din club a derapat într-o curbă și s-a izbit violent de o clădire. În urma impactului extrem de violent trei tinere au murit iar a patra a ajuns în stare gravă la spital.
 
Impresionată de drama familiilor, o asistentă medicală de la spitalul la care au ajuns victimele a postat pe Facebook un mesaj emoționant.
 

”Moartea unei persoane dragi este un moment dureros, fie că este un prieten drag, un cunoscut sau un membru al familiei, această durere este mult mai mare când vorbim despre 3 fete ce aveau toată viața înainte :
Mădălina Mihaela S. (28.07.1998)
Alexandra Maria P. (03.06.1999)
Maria A. I. (13.10.2000)
 
dar sâmbătă, 5 Mai 2018 , au încetat din viață.
 
Nici nu stiu ce să spun…..sunt blocată, între șoc și tristețe….
E greu de crezut. Un lucru este clar, Zimnicea este în doliu din nou și noi, in calitate de tineri începători ar trebui să învățăm din aceasta cumplită tragedie...
 
Sincere condoleante! Dumnezeu să vă ajute si sa va întărească sa treceți peste acest mare necaz .
 
Alăturam lacrimile noastre îndureratelor familii, asigurându-le de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să le odihnească în pace, iar pe cei rămași să-i mângaie.” Se arată în mesajul transmis pe Facebook.

 
De asemenea, tot pe Facebook a postat un mesaj și medicul care se afla de gardă în acea seară în psital în care au ajuns victimele.
 

”Doamne, prea multa suferință...! O gardă încărcată de durere... o noapte , o secundă în care trei adolescente și-au pierdut viața într-un groaznic accident....cumplit...cumplit! Ce poți spune familiilor? Nu sunt cuvinte ...doar lacrimi...” – este mesajul transmis de cadrul medical.

 
Ulterior a fost dat publicității un filmuleț realizat de una dintre tinere în mașina care avea să le aducă moartea. Mai mult, pe una dintre fotografiile realizate și postate pe o rețea de socializare, adolescenta a scris și mesajul ... Murim....


Sursa foto: Facebook/Grasu Maria
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii