Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie pe Autostrada A1. Două persoane au murit și doi copii au ajuns în comă la spital după un teribil accident rutier (galerie foto)

ro

21 Jun, 2019 07:38 2305 Marime text
Un cumplit accident rutier a avut loc în această noapte pe Autostrada A1. Două persoane au murit pe loc iar doi copii au ajuns în stare critică la spital cu multiple traumatisme. 

Potrivit ISU Timiș, în jurul orei 04:35, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier pe autostrada A1, km 447, sensul de mers Traian Vuia-Timișoara.

„În accident au fost implicate 2 autoturisme. Într-un autoturism se aflau 3 Adulți și 2 copii, dintre care 2 Adulți încarcerați, care au fost ulterior declarați decedați, iar cei doi copii (6 și 9 ani) au fost transportați la spital inconștienți, stare comatoasă, împreună cu cel de al 3-lea adult (tatăl copiilor) care nu a necesitat îngrijiri medicale. Despre persoanele din cel de-al doilea autoturism nu se cunosc datele deoarece au părăsit locul accidentului” - au mai precizat reprezentanții ISU Timiș. 


La fața locului s-a intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare, o autosanitară SMURD și 14 subofițeri, 3 ambulanțe SAJ, echipaj de poliție. 

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1 Traian Vuia – Timişoara, la kilometrul 447 (în zona localităţii Traian Vuia, judeţul Timiş), a avut loc o coliziune între două autoturisme.

În urma impactului, două persoane adulte au decedat, iar doi minori au suferit leziuni grave, fiind în stare comatoasă.

Circulaţia rutieră pe sensul către Timişoara este deviată de către poliţişti prin parcare. Valorile de trafic sunt reduse.

Sursa foto: ISU Timiș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii