Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie. O tânără mămică în stare gravă, iar copilul decedat, după ce ar fi născut la o clinică privată din Constanța

ro

30 Jul, 2018 08:31 14198 Marime text
O nouă tragedie a avut loc la Constanța unde, o tânără mămică a ajuns în stare foarte gravă la spital iar copilul nou născut a decedat după ce ar fi ales să nască la o clinică privată din Constanța. 

Informația circulă pe o rețea de socializare unde, cei care cunosc cazul susțin că tânăra mămică ar fi încercat să nască normal deși avea deja două nașteri prin cezariană. 

Femeia ar fi ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța în cursul zilei de joi, 26 iulie 2018, fiind internată la Terapie Intensivă. Din păcate pentru fetița acesteia nu s-a mai putut face nimic să îi fie salvată viața. 

Pe rețeaua de socializare unde au apărut informațiile au apărut dezbateri referitoare în special la nașterea normală după cezariană. 

Acesta nu este primul caz petrecut la Constanța anul acesta. 

În urmă cu câteva luni o tânără a murit la scurt timp după ce a adus pe lume un copil tot într-o clinică privată din Constanța.

UPDATE

Cazul a fost confirmat de către cadrele medicale de la Spitalul Județean Constanța care au precizat că fetița a decedat în cursul zilei de duminică, după ce a ajuns joi la unitatea sanitară. 

Micuța ar fi fost născută prin cezariană iar scorul APpgar primit la naștere a fost 1, ceea ce înseamnă stare foarte gravă. 

În ceea ce o rpivește pe tânăra mămică, aceasta se află în continuare internată în stare critică în Secția de Terapie Intensivă.

Sursa foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii