Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie. O fetiță de doi ani a murit după ce a băut o substanță foarte toxică

ro

17 Jul, 2018 09:45 1344 Marime text
O fetițã de 2 ani din comuna Vãleni a ajuns la Spitalul Judetean de Urgențã Vaslui dupã ce a bãut o soluție foarte toxicã, folositã la deparazitarea animalelor.
 
Incidentul a avut loc luni seara, dupã ce copilul a fost lãsat nesupravegheat de pãrinti, scrie vremeanouă.ro.
 
Fetita a gãsit recipientul în care se afla substanta și a luat câteva înghițituri. Mama micutei si-a dat seama de gravitatea faptei abia dupã jumãtate de orã, când fetita aproape cã intrase în comã. Speriatã, aceasta a sunat la 112, apoi si-a luat copilul în brate si a fugit în întâmpinarea salvãrii, pentru a mai economisi din timp.
 
La fata locului a sosit o ambulantã cu medic, însã starea fetitei era atât de gravã încât s-a solicitat sprijinul echipajului de pe Terapie Intensivã Mobilã. Transportatã de urgentã la Spitalul Judetean Vaslui, fetita a fost stabilizatã apoi medicii au încercat sã o transfere la Spitalul “Sfânta Maria” din Iasi. În momentul în care au urcat-o în ambulantã, fetita a intrat în stop cardio-respirator.
 
Copilul a fost resuscitat de cadrele medicale aproape douã ore, dar manevrele s-au dovedit a fi zadarnice, transmite Antena3.ro. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii