Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la mănăstirea Cetățuia. O turistă a murit după ce a căzut de pe poteca de acces

ro

04 Sep, 2018 17:00 2475 Marime text
O femeie a murit, marţi, după ce a căzut 100 de metri de pe poteca de acces către mănăstirea Cetăţuia, aflată în localitatea argeşeană Cetăţeni, transmite Agerpres.ro. 
 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, turista, care era supraponderală, a căzut de pe potecă în timp ce urca spre mănăstire. Martorii au găsit-o inconştientă şi au sunat la 112, la locul incidentului fiind trimisă o autospecială de pompieri, un echipaj SMURD şi o echipă de salvamontişti.
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a anunţat că femeia avea 50 de ani şi era din judeţul Buzău. După constatarea decesului, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Câmpulung Muscel, care va stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.
 
Mănăstirea Cetăţuia, cunoscută şi ca Cetăţuia Negru Vodă, se află în comuna argeşeană Cetăţeni, în apropierea DN 72A, care face legătura între Câmpulung Muscel şi Târgovişte. Biserica rupestră a fost săpată în vârful unui munte, la altitudinea de 881 de metri, între Valea lui Coman, Valea Chiliilor şi râul Dâmboviţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii