Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Tragedie la Constanța. Un bebeluș a murit după ce a venit pe lume într-un spital privat

ro

04 Feb, 2018 17:28 13455 Marime text
Un nou caz șocant a avut loc la Constanța. Un bebeluș a murit la câteva ore după ce a venit pe lume la o clinică privată din municipiul Constanța. 
 
Potrivit unui mesaj publicat pe Facebook bebelușul care a murit pe 2 Februarie s-a născut la un spital privat din Constanța și a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța după câteva zeci de minute, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru a-i fi salvată viața.
 
Se pare că a fost vorba despre suferință fetală, bebelușul nu a respirat. Ar fi fost resuscitat fără succes în spitalul privat, iar după zeci de minute s-a chemat salvarea, dar a ajuns prea târziu și nu s-a mai putut face nimic.

Reamintim că, în urmă cu aproximativ o săptămână, o tânără de 35 de ani din Slobozia care a suferit o hemoragie masivă după ce și-a adus pe lume copilul, a murit la Spitalul Județean de Urgență Constanța unde a fost adusă în stare foarte gravă.

UPDATE

Am încercat să luăm un punct de vedere din partea spitalului privat în cauză, dar de la recepția unității sanitare ni s-a transmis că pentru orice informație este nevoie de solicitare scrisă la care se va oferi un răspuns în termen de 30 de zile. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii