Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie la Brașov. O tânără de 17 ani a murit după ce a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului. Fetița acesteia este internată în spital

ro

05 Feb, 2018 21:35 1932 Marime text
O adolescentă de 17 ani care a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului în urma unui incendiu a decedat la Secţia UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a declarat pentru AGERPRES prefectul Braşovului, Marian Rasaliu.
 
Potrivit sursei citate, copilul tinerei, o fetiţă în vârstă de doi ani, care a suferit arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, a fost transportat cu un echipaj SMURD de terapie intensivă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.
 
Cei doi au fost surprinşi de un incendiu produs în fosta clădire a gării din Şinca Veche, unde aveau o locuinţă improvizată.
 
Iniţial, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a solicitat un elicopter SMURD de la Bucureşti, care nu a putut ajunge la Braşov din cauza condiţiilor meteo. Femeia şi copilul au fost transportaţi de la Şinca Veche până la secţia UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov cu o autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU Covasna.

Sursa: AGERPRES
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii