Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în Spania. A murit sub ochii soției, în arenă, împuns de un taur (video șocant)

ro

10 Jul, 2016 10:12 4053 Marime text
În Spania coridele sunt o tradiție. Nouă ediţie a Festivalului de la Pamplona ce se numește ”Feria del Ángel” a făcut deja o victimă. Cursele cu tauri fac parte deja în mod tradiţional din festivalul şi au loc în fiecare dimineaţă a acestei sărbători anuale, care se desfăşoară pe parcursul a nouă zile.
 
Ieri, sub ochii a mii de oameni, dar și ai soției, în timp ce se află în arena de la Teruel, Estul Spaniei, şi urma să facă un spectacol inedit, toreadorul Victor Barrio, de 29 de ani, a fost împuns mortal cu coarnele de către taur.
 
Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, însă medicii nu au reușit să-l salveze. Rănile profunde i-au cauzat pierderi mari de sânge. Din ceea ce spun medicii care au încercat să-i salveze viața, Barrio avea un plămân perforat şi o rana adâncă în zona toracelui. Victor Barrio avea experienţă de aproape 10 ani că toreador şi era foarte pasionat de aceste lupte. El este primul toreador din ultimii 30 de ani ce își pierde viața în urma unei lupte cu taurii, spun jurnaliștii de la Daily Mail.
 
Prim ministrul Spaniei, Mariano Rajoy, a prezentat condoleanţe soţiei şi familiei acestuia. Raquel Sanz, soţia toredadorului, se află în stare de şoc după ce a asistat la scenele sângeroase și a declarat jurnaliștilor de la ”El Espanol” că este devastată. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii