Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Vâlcea. O mașină în care se aflau doi soți și fetița lor a plonjat în râul Olt. Bilanțul accidentului

ro

01 Apr, 2018 16:01 1786 Marime text
Un teribil accident rutier a avut loc astăzi în județul Vâlcea. O mașină în care se aflau un bărbat, o femeie și fetița lor de 13 ani a plonjat în râul Olt. Un șofer care a observat accidentul a sărit imediat în apă și a reușit să ă salveze pe fetița de 13 ani. 

Din păcate, cele două persoane - o femeie de 46 de ani şi un bărbat de 53 de ani -, aflate în maşina care a căzut duminică dimineaţa în râul Olt, au fost găsite decedate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete citat de Agerpres.ro. 
 
Accidentul a avut loc duminică dimineaţa, în jurul orei 10,00. Accidentul s-a produs pe DN7 (Valea Oltului), la kilometrul 207, în apropierea localităţii Brezoi, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare, potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea.
 
Echipele de intervenţie au reuşit să scoată autoturismul din apă în jurul orei 14,00, iar cele două persoane decedate se aflau în interiorul maşinii. Cei doi soţi au fost căutaţi timp de mai multe ore de pompieri şi scafandri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.
 
Fata a fost salvată de către un bărbat aflat în zonă, imediat după accident. Ea a fost transportată la Spitalul din Râmnicu Vâlcea şi i se va oferi consiliere psihologică.

Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii