Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tragedie în județul Neamț. Un tânăr a ars de viu în incendiul care i-a cuprins locuința (galerie foto+video)

ro

28 Mar, 2019 10:12 1881 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Petrodava al Județului Neamț au fost solicitați să intervină astăzi să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o locuință din localitatea Roman. 
 
Potrivit ISU Neamț la locul evenimentului se deplasează trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și un echipaj medical din cadrul SAJ Neamț. Din primele informații o persoană ar fi blocată în interior. 

”Flăcările se manifestă generalizat la o anexă, cu suprafața de aproximativ 15 metri pătrați. Pompierii au pătruns în clădire, din nefericire, în interior a fost găsită o persoană carbonizată (un bărbat cu probleme locomotorii până în 30 de ani). La sosirea pompierilor romașcani incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, iar acoperișul era prăbușit. Proprietarul a suferit un atac de panică, fiind asistat medical de echipajul de paramedici SMURD de prim ajutor calificat” - a precizat pentru ZIUA de Constanța Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Petrodava Neamț. 


Bărbatul decedat avea 26 de ani. 

Sursa foto+video: ISU Petrodava Neamț
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii